vrijdag 12 juli 2013

Mijn eerste Bestie...

Hallo lieve mensen,
Dit is mijn eerste Bestie..... In begin effe wennen aan het mondje maar heb er inmiddels al een paar gezien en ze zijn best wel leuk. Ook de kerst Bestie zijn toch wel echt mooi!
Op deze kaart heb ik verschillende mallen gebruikt, oa. de Noor vlinder, Tim Holtz vlinder, Spelbinderes oa. de bloemen serie. Die zo onwijs mooi zijn. Wat ik nl. geleerd heb op een workshop van Doe@ding.  Nog wat blaadjes van, ik denk Marianne Desingn. Dan nog een . parel ketting, wat houten vlinders, een Unique en stempeltje ook van Unique. Dan nog bloemetjes en een roosjes lint.
Ook nog wat geprobeerd met fragments van Stampendous. Dat is echt mooi spul!Mooi projectje, wat wel effe duurt maar dan heb je ook wat!
Super fijne dag lieve mensen.

Ik wil graag meedoen aan de challenge van Sherri Baldy.
liefs, Carla

6 opmerkingen:

janieworkum zei

Schitterend, prachtig plaatje , prachtige kleuren
groetjes Janie

Hanny zei

Wat heb je een prachtige kaart gemaakt.Bedankt voor het meedoen aan de Amerikaanse Besties challenge

Groetjes Hanny
DT Amerika.

Scraptastische hobby zei

Hoi Carla,
Je ken mij misschien wel of niet, maar ik zag je kaartje bij de Bestie challenge van Sherri Baldy en dacht ik ga eens op je blog kijken en werd erg verrast door je mooie afwisselend kaartjes, maar zag ook een mooie vintage label! Ik ga volger worden van je blog om te zien wat er nog meer voor moois langs komt, super leuk als je ook een keer bij mij langs kom.
Groetjes van Gerie

Anita Meijer zei

Wauw Carla wat is die supermooi geworden, ik vind het een toppertje eerste klas, super.
Liefs van Anita

Mieke'S zei

Heel mooi en grappig kaartje!
Groetjes Mieke'S

ShersL84bed zei

Beautiful