donderdag 31 oktober 2019

Planner: Jenine"s mindful art collection

Goede avond lieve mensen,

Bij deze laat ik de planner zien. Het is gemaakt met de ó zo gave serie Jenine's Mindful art Collection.
Wat is die ongelooflijk mooi en zó Jenine!

Wat heb ik allemaal gebruikt:
Studio Light Jenine's mindful art Collection: Planner, clearstamp STAMPJMA01, 02 en 03, Mask MASKJMA01 en 02, Ricepaper RICEJMA01, 06, 04, 05, en 02 en STICKERJMA01.
Grunch mask MASKSL26.
Archival ink: peeled paint, faded jeans en vintage photo.
Wendy Vechi make art blendable dye ink: cornflower, peat moss en acorn.
Cadence Distress paste: antique maroon en  relief paste white.
Nuvo glacier paste: frostbite.
Ranger: multi medium matte.
DutchDoobadoo gesso wit.

Wat is de werkwijze:
Boekje helemaal in de gesso zetten, zodat je alle andere lagen er boven op kunt zetten zonder dat het er teveel in zuigt.
Dan de verschillende kleurtjes Make Art met een dabber aanbrengen. Evt. wat water druppels eroverheen druppelen voor een mooi effect.
( werkt een beetje hetzelfde als distress oxide). Daarna evt. de masks gebruiken. Dan de rice papers, de achterkant met de multi medium matte insmeren. Je kunt de rice papers uitknippen of met een kwastje met water om het te gebruiken patroontje smeren. Dan kun je de rice paper makkelijk scheuren. Daarna ook de voorkant insmeren. Zorg dat je niet te veel over de rice paper heen gaat.
Daarna verder pimpen met de clearstamps evt. masks met relief paste insmeren. Ook nog hier en daar wat tekst stickers uit het boekje gebruiken. Kun je evt. met een witte gelly roll pen accentueren.
Daarna als laatste de randjes met evt. met de make art bruin maken. Ik heb er voor gekozen om de cadence antique maroon en daarna zwart te gebruiken.

Dat was het weer voor vandaag.
Fijne avond nog. Een lieve groet:


1 opmerking:

Margo zei

Wat prachtig zeg !
Groetjes
Margo